Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • November 2023 - Kallast på många håll sedan 2010

    Månaden blev kallare än normalt i hela landet, och har i stora delar av Norrland, Svealand och även delar av Götaland inte varit så kall sedan november 2010. Långvariga och tidvis kraftiga snöfall gav ovanligt stora snödjup tidigt, främst i södra Norrlands inland, och i slutet av månaden la sig snön även ner över stora delar av Götaland. I samband med lågtryck som passerade i omgångar fördes också mildluft in i korta perioder. Då förekom rikliga mängder regn, främst i södra Norrlands kustland och i sydligaste Götaland där det också slogs ett par novemberrekord.
  • Hösten 2023 - Inleddes mycket varmt men slutade kallt

    Hösten 2023 inleddes mycket varmt. September blev på flera håll i främst södra och mellersta Sverige rekordvarm. Därtill slogs det svenska månadsrekordet för högsta månadsmedeltemperatur i september. I oktober svängde pendeln och det blev istället kallare än normalt i praktiskt taget hela landet. I norra Norrland var det lokalt kallaste oktobermånaden sedan 1992. I november fortsatte den bistra kylan främst i norr men spred sig nu även ner över södra Sverige. 
  • WMO: År 2023 slås klimatrekord som får stora konsekvenser

    Idag publicerar världsmeteorologiska organisationen WMO sin preliminära rapport om det globala klimatet 2023. Rapporten berättar om ett år som inneburit krossade klimatrekord och extremt väder.